Mutfak araç gereçlerinin insan hayatındaki önemi oldukça büyüktür. Biliriz ki; yemek konusunda hızlı olmak, pratiklik önemlidir. Mutfaklarımız için üretilmiş bir üründen bahsetmek istiyorum: http://www.nicerdicer-turkiye.com/ tarafından resmi satışı yapılan bu ürün ile herşey artık çok kolay! Meyve ve sebzeleri dilimlerken hiç uğraşmadan kolayca ve zamandan kazanarak dilediklerinizi yapabileceksiniz, nicer dicer, nicer dicer plus, nicer dicer plus dilimleyici sayesinde yiyecekleri, dökülmeden, dağılmadan ve etrafı lekelemeden doğrudan kapların içinde dilimleyerek, rendeleyebilir ya da doğrayabilirsiniz. Nicer Dicer Plus ürününde yer alan bıçaklar çok kısa sürede değiştirilebilen oldukça keskin bıçaklardır. Bıçaklarıyla beraber toplamda 14 parçadan oluşan Nicer Dicer Plus ürünü ile muftakta başka hiçbir muftak aletine ihtiyacınız kalmaz. Nicer Dicer Plus ile beraber verilen farklı fonksiyonlara sahip bıçaklara ek olarak, bir soyma aleti, yeceklerin tazeliğini koruyan kapağa, V şekilli bıçağa, rendeye ve yemek tarifleri kitabına da sahip olacaksınız.

Nicer Dicer Plus Kullanımı Nasıldır?

http://www.nicerdicer-turkiye.com/images/nicer_dicer_plus.jpg Nicer Dicer Sebze, meyve, peynir gibi pek çok gıda malzemesini dakikalar hatta saniyeler içinde zevkinize göre doğrar dilimler. Artık soğan doğrarken bıçağı elinizden bırakabilir ve gözlerinizi rahatlatabilirsiniz. Nicer Dicer'la artık gözyaşı yok. Üstelik Nicer Dicer kulandığınızda olası kesik tehlikelerini de ortadan kaldırmış olursunuz. Çünkü parmaklarınız hiçbir şekilde bıçaklara temas etmez. Örneğin domatesi ikiye bölün ve yuvarlak kısmı altta kalacek şekilde Nicer Dicer'a yerleştirip hızlı bir şekilde bastırın. Ne kadar kolay olduğunu görünce, siz bile inanamayacaksınız!

Yemek yaparken mutfağınızın dağılmasından, tüm malzemelerin ortaya saçılmasından bıktıysanız Nicer Dicer Plus, hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştıracak ve mutfağınızın düzenli olmasına yardımcı olacaktır. O halde işte beklediğiniz yardımcı karşınızda! Nicer Dicer Plus işleri sizin için kolaylaştırır ve mutfağı eğlenceli kılar.



Üstün teknolojisiyle normal bıçaklardan çok daha hızlı ve güvenlidir.
Mutfaktaki en büyük yardımcınız Nicer Dicer ile artık tezgahınız çok daha temiz kalacak! Bıçak aralıkları en küçük boyda 6 mm, en büyük boyda 11 mm'dir.

Şimdi siz de bu ürüne sahip olmak istiyorsunuz, bu çok kolay! Resmi web sitesi üzerinde yer alan sipariş formu sayesinde hemen ürünü satın alabilirsiniz. Çok pratik olan bu ürünün fiyatı da oldukça uygun! Hemen sipariş vermek için siteyi ziyaret etmelisiniz. Türkiye'nin heryerinden hızlı kargo ile bu ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.
edit post

Comments

0 Response to 'Nicer Dicer Plus Dilimleyici'

Yorum Gönder