Teknolojiden tutunda hemen her konuda bilgi veren bir site hakkında bilgiler vereceğim sizlere değerli arkadaşlar, blog sektörü geliştikçe internet dünyası da şekillenmeye devam ediyor. Bu bilgi topluluğu kimbilir yıllar sonra bir bilgi yığınına dönüşecek. Şimdiden bile internet teknolojileri gelişim çağındayken o kadar çok bilgi paylaşımı mevcutki; webmaster arkadaşlar devamlı bilgi paylaşımları yapıyorlar.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiWF7gYDUpRN5YvgfPh_exF4bvZT_MEmFbf7JQKZPmNQyHp4H773zLqisteboAGYsDSEPLgvyBOWu4lFquVWC7fBze1_1DO1bUm6TpuHwMAh2qMb6WdTQHmqfWY1Bj0-M17_ypNXuloRwBA/s1600-r/Zekabi+Orjinal+Temas%C4%B1.PNG

"Hayattan hayata akanların sitesi" sloganıyla yola çıkmış bir internet gazetesi ya da güncel içerik blogu da diyebiliriz. Zekabi.com sitesi adından da belki anlaşılmıştır! "Zeka'abi" demecini ifade eder. zeka üretimi, teknoloji, haber, eğitim, internet, programlar, sinema, klipler, müzik, oyun, eğlence hemen her alanda bilgi sunumunun yapıldığı bir blog. Siz de bu siteyi günlük ziyaret ederek, bilgi edinebilir, gündemi Zekabi'nin dilinden takip edebilirsiniz. Güncel bilgiler dağıtan bir sitenin varlığı hayatınızı ciddi manada kolaylaştıracak nitelitedir, o yüzden size tavsiyemiz bu siteyi ziyaret etmeniz, çok farklı bilgilere ulaşacaksınız.
edit post

Comments

0 Response to 'Hayattan Hayata Akanlar'

Yorum Gönder